Gelekte intieme foto’s van Joy Anna Thielemans waren een stunt

De intieme foto’s van Joy Anna Thielemans die gelekt zijn geweest, blijken een stunt voor de White Ribbon-campagne die op 25 november start. De actrice en het sociaalmediafenomeen liet vanochtend op Twitter uitschijnen dat cybercriminelen haar gehackt hadden. Niets is minder waar. Thielemans wilde aandacht voor White Ribbon.

 

De White Ribbon-campagne focust dit jaar op respectvolle relaties tussen man en vrouw. Het lekken van privéfoto’s van een ex, vriend of vriendin zijn niet respectvol.

Thielemans stapte in het verhaal mee om de campagne de nodige aandacht te geven. Ze liet via Twitter vanochtend weten dat ze via Snapchat een aantal foto’s en een filmpje had gekregen die ze zelf als privé beschouwt. Daarop was Thielemans onder meer in pyjama en in bikini te zien.

Hackers zouden later nog meer privébeelden van BV’s lossen. Verdacht was wel dat Thielemans geen klacht had ingediend. Alles is dus in scène gezet, laat ze nu -opnieuw- via Twitter weten. “Video gelekt? Ja. Bedoeling: Ja. Maar bij te veel vrouwen niet”, luidt het.

 

Bron: VRT Deredactie.be – Sandra Cardoen (16 november 2016)