Franky vraagt Tibo ten huwelijk

Door het opduiken van Tibo’s dochter Jana stond de relatie tussen Tibo en Franky de voorbije weken zwaar onder druk in Thuis. Maar de problemen hebben Franky meer dan ooit doen beseffen dat Tibo echt de ware is voor hem. Franky verrast Tibo op vrijdag 20 april met een origineel huwelijksaanzoek in Thuis, maar zegt Tibo “ja”?

Sinds het opduiken van Jana (Joy Anna Thielemans) hebben Franky (Jef Hoogmartens) en Tibo (Maxime De Winne) heel wat meegemaakt en dat begint steeds zwaarder op hun relatie te wegen. Nu Jana door de loslippigheid van Franky en Bram (Bert Verbeke) het contact met haar vader heeft verbroken, lijkt een breuk tussen Franky en Tibo plots heel dichtbij.

 

Tibo begint te twijfelen aan zijn relatie met Franky, maar voor Franky wordt het steeds duidelijker dat Tibo de man van zijn leven is. Hij doet alles wat hij kan om Jana en Tibo weer te verzoenen, en hoopt daarmee ook zijn relatieproblemen op te lossen. Maar Tibo ziet dat anders. Hij vreest dat Franky niet klaar is voor een echte, volwassen relatie …

 

Franky is ten einde raad en gaat langs bij zijn ouders voor advies. Tot zijn spijt is zijn moeder Simonne (Marleen Merckx) er niet, maar Frank (Pol Goossen) laat zijn goed hart zien in een vertederend vader-zoongesprek. Frank is zich niet bewust van de impact van zijn woorden, maar bij Franky werken ze in elk geval inspirerend. Hij weet precies wat hem te doen staat en schiet in actie. Op vrijdag 20 april bezorgt Franky Tibo niet alleen de schok, maar tegelijk ook de verrassing van zijn leven. Hij doet een origineel huwelijksaanzoek. Maar zegt Tibo “ja”, na al wat er de voorbije weken is gebeurd?

 

Uitgebreid discussiëren over dit onderwerp kan op het forum.