Frank Bomans thuispersoonlijkheid 2014

rsz_goossensAlea iacta est, de teerling is geworpen. Nooit eerder was het verschil tussen de topfavorieten zo miniem. Daar waar Bram en Femke in vorige edities hun concurrenten ver achter zich lieten, bleef het nu uiterst spannend tot op het laatst. Uit 32 personages gingen er uiteindelijk 10 door naar de finale. We mogen dus zeggen dat het allemaal een beetje winnaars zijn. Toch werd al vrij snel duidelijk dat Marianne, Judith en Olivia niet tot THUISPERSOONLIJKHEID van het jaar verkozen zouden worden. Zij werden respectievelijk achtste, negende en tiende. Jana kreeg een pak meer stemmen achter haar naam, maar meer dan een zesde stek zat er ook voor haar niet in.

Lowie werd tweede op de Thuisfansite, Yvette zelfs eerste op het Thuisforum. Doordat de meningen op beide sites echter danig van elkaar verschilden, haalden ook zij het niet tot op het podium. Lowie werd vijfde, Yvette zesde.

Zoals ieder jaar kon Nancy ook dit jaar heel wat harten veroveren. Nipt naast het podium wordt zij dit jaar vierde. Zou het dan misschien haar allerliefste slurfke Eddy worden? Of eerder haar dochter Femke die in het verleden al tot THUISPERSOONLIJKHEID werd gekroond? Helaas voor hen niet. Eddy haalt brons, Femke wordt nipt tweede en behaalt zilver.

Maar… DÉ THUISPERSOONLIJKHEID van het afgelopen jaar 2014, Thuispersonage van het eerste uur, de ruwe bolster met het kleine hartje, de man die binnenkort zijn 20-jarig jubileum met zijn suske zal vieren, de man die zijn wijsheid vaak van de almanak haalt, met andere woorden niemand minder dan de enige echte FRANK BOMANS is door de fans uitgeroepen tot de publiekslieveling van het voorbije jaar. Pink gerust een traantje weg en van harte gefeliciteerd met je nieuwe titel: Frank Bomans is de THUISPERSOONLIJKHEID van het jaar!!!