Finalepoll thuispersoonlijkheid van het jaar 2014

Wie stoot uiteindelijk door naar de finaleronde van de Populariteitspoll THUISPERSOONLIJKHEID van het jaar 2014? Dat was de hamvraag en nu de stembusgang van de voorrondes afgesloten werd, is het doek gevallen. Er is slechts ÉÉN conclusie: het was uitermate spannend tot op het einde! Op een haar na haalden volgende personages het net niet: Toon, Emma en Renzo. Vooral voor Toon hing de selectie aan een zijden draadje, maar hij mist dus op de valreep de finaleboot. Ook Stan, Sam en Tim klampten nog aan maar ook zij gaan helaas niet verder.

Voor de tien personages die wél genoeg stemmen achter hun naam kregen, ging het drummen voor de podiumplaatsen er eveneens bikkelhard aan toe. Om de finale uitslag niet te beïnvloeden, worden die podiumplaatsen voorlopig nog niet meegedeeld, want alle tellers gaan terug op nul en de strijd tussen de top-10 ligt opnieuw volledig open. De lijstvolgorde is louter alfabetisch en vertelt niets over de rangschikking in de voorrondes.

Breng gauw je stem uit op het Thuisforum en op de Thuisfansite en doe dat vóór vrijdag 30 januari, want daags nadien weten we eindelijk wie het zo begeerde kroontje van Bram en Femke mag overnemen. Je kan maximaal twee personages als jouw favorieten aanduiden. Op slechts één personage stemmen kan uiteraard ook. De boodschap is duidelijk: stem nu het nog kan en voor je het vergeet!

 

[poll id=”43″]