Eerste spoilers: 2 september t/m 6 september

Aflevering 3401 – maandag 2 september De politie start een onderzoek en niemand ontsnapt aan de ondervragingen. Ondertussen proberen Peggy en Peter toch nog iets van hun trouwfeest te maken. Femke tracht Tim te bereiken, maar die is met andere dingen bezig. Tibo liegt tegen Franky. Lowie en Julia wachten op nieuws over Luc.

Aflevering 3402 – dinsdag 3 september De verschillende verklaringen van alle aanwezigen helpen de politie niet veel verder. De verdachten stapelen zich op tot er een bewijsstuk wordt gevonden. Tim ziet Femke en Peter samen. Femke hoopt dat hij even naar haar luistert.

Aflevering 3403 – woensdag 4 september Femke klopt aan bij Nancy en biecht alles op. Marianne en Geert komen terug thuis van hun reis. Tom heeft grote plannen met Judith. Jens vangt Tim op. Nieuwe getuigenissen zorgen voor een verrassende wending. Peggy ontdekt dat er een haar in de boter zit tussen Femke en Tim. Nancy weet niet waar Eddy is.

Aflevering 3404 – donderdag 5 september Femke neemt een moeilijke beslissing. Geert heeft een mededeling voor Judith en Ann. Nancy vraagt hulp aan Tom. Tom heeft de nacht doorgebracht bij Judith. Julia kan op de steun van Simonne rekenen. Peter zoekt Femke op. Jana heeft onrustige nachten.

Aflevering 3405 – vrijdag 6 september Judith en Tom leven op hun roze wolk, tot de kinderen thuiskomen samen met Kurt. Er is een nieuw spoor opgedoken in het onderzoek. Tim merkt dat zijn gevoelens voor Femke nog niet verdwenen zijn. Femke zegt haar oude leven vaarwel. Lowie en Julia krijgen goed nieuws te horen. Peter voelt zich slecht.

 

bron: Showbizzsite