Deze personages in ‘Thuis’ ga je nog meer zien

Nadat de trouwens fans afscheid moesten nemen van Peggy, Jenny, Yvette en binnenkort Jana  is er nu ook goed nieuws: Advocate Karin Baert en psychiater Ruben Huisman gaan in het 22ste seizoen van de populaire Eén-reeks een steeds grotere rol spelen.

In seizoen 21 maakten de fans opnieuw kennis met Karin Baert, een harde tante die gespeeld wordt door Kadèr karinGürbüz. De intelligente advocate, die in de rechtszaal niet moet onderdoen voor haar mannelijke collega’s, weet van aanpakken. Als Peter Vlerick zich samen met zijn vrouw Femke wat meer wil toeleggen op hun evenementenbureau LEV, stelt advocaat Tom De Decker Karin voor om zakenpartners te worden. De brunette twijfelt geen moment en krijgt de ene zaak na de andere toegewezen. “Ik ben blij dat ik binnenkort nog vaker op de set te zien zal zijn”, zegt Gürbüz in een persbericht. “Al zestien jaar lang duik ik sporadisch op in de reeks, altijd om bandieten vrij te pleiten maar wie weet heb ik binnenkort zelf een advocate nodig.”

Ook acteur Wim Van de Velde, die de rol van de charismatische psychiater Ruben Huisman voor zijn rekening neemt, zal geregeld opduiken in Thuis. “Ik speelde de laatste tijd veel gastrollen in verschillende reeksen. Het is fijn dat ik nu een grote rol kan spelen binnen deze productie. Ik sta graag op een set, en bij Thuis is de sfeer zo Rubenplezant en ontspannen. Al mijn collega’s zijn ontzettend vriendelijk, zowel crew als cast.” Ruben, die momenteel nauw samenwerkt met fotografe Paulien, heeft een zwak voor vrouwelijk schoon en dat is ook Adil, de vriend van Paulien niet ontgaan. In de voorbije afleveringen liep de knappe psychiater dokter Ann De Decker al een paar keer tegen het lijf . De twee bleken oude studiegenoten te zijn en haalden meteen heel wat herinneringen op…

 

 

Bron: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160908_02459566