De grote thuispersonages pop poll

De eindejaarsperiode vraagt onvermijdelijk om de traditionele pop polls en deze kunnen op de Thuisfansite en het Thuisforum niet ontbreken.

De pop poll is om technische redenen opgesplitst in 3 categorieën. Er zijn maximum 10 keuzemogelijkheden per poll en Thuis telt op dit moment een 30-tal courante personages, vandaar 3 gelijkwaardige polls. Je hebt bij elke poll de mogelijkheid om meerdere personages aan te duiden. Jouw individuele voorkeur zal waarschijnlijk een combinatie zijn van het type personage en de acteur die dat type vertolkt, de lijn tussen personage en acteur is vaak dun. Je moet je zelf de vraag stellen: welk personage zie ik het liefst spelen in Thuis. De personages zijn alfabetisch gerangschikt.

In de eerste poll gaat het om de thuisankers: de personages die er al van dag één bij zijn of waarrond Thuis oorspronkelijk is opgebouwd, de kapstokfiguren van Thuis zeg maar: de familie Bomans, de familie Bastiaens en de familie Verbeeck. In de tweede categorie of de tweede poll krijg je de keuze tussen 10 personages die nauw met de thuisankers verbonden zijn: hun vrienden en aanverwanten, de boegbeelden. In de laatste poll hebben we dan 10 personages van de ‘laatste generatie’: zij die er later bij gekomen zijn of een kleinere rol in het geheel vormen of die soms geruimere tijd niet in de picture komen, laten we ze onze dummies noemen.

Bij groot succes volgt dan misschien de SUPER POP POLL met de populairste personages uit elke categorie en kunnen we het personage met het meest aantal stemmen uitroepen tot de Populairste der Populairen 2012.

 

[poll id=”24″]

 

[poll id=”25″]

 

[poll id=”23″]