Bram wordt thuispersoonlijkheid van 2013 !

BramDe stembussen zijn gesloten, de uitslag van de grote populariteitspoll waarin we op zoek gingen naar de Thuispersoonlijkheid van het voorbije jaar is bekend!

Vorig jaar werden 779 stemmen uitgebracht, dit jaar hadden we bijna 2000 unieke stemmers (!!!!!). Een onverhoopt succes! We willen dan ook iedereen van harte bedanken voor zijn of haar stem!

Na vier voorrondes gingen er van de 40 personages die in 2013 meespeelden in Thuis slechts 10 door naar de finale: Waldek, Tim, Simonne, Peter, Nancy, Marianne, Jens, Bram, Femke en Frank.

Het werd al vrij snel duidelijk dat Peter, Simonne, Marianne, Waldek, Nancy en Tim niet zouden meedingen naar de hoofdprijs. Peter werd daarbij betreurenswaardig laatste.

De winnares van de vorige editie Femke De Grote volgde op het Thuisforum op gelijke tred met de middenmoot, maar op de Thuisfansite kaapte ze toch een verdienstelijke vierde plaats weg. Bijna 1 op de 3 deelnemers aan de poll gaf Femke een stem achter haar naam. Maar zichzelf opvolgen als populairste personage zat er nooit echt in.

Het ging dan nog tussen Jens, Bram en Frank. Vorig jaar werd Jens 9e in de populariteitspoll. Frank werd 5e en Bram werd – op respectabele afstand van winnares Femke – knap tweede.

En die volgorde werd dit jaar eigenlijk mooi gerespecteerd: Jens De Belder kaapt dit jaar het brons weg. Het zilver is voor Frank Bomans en de uiteindelijke winnaar – met meer dan het dubbel aantal stemmen van Frank – wordt dit jaar niemand minder dan de populairste onder de populairen: de rechterhand van Jens, het kloppende hart van Jana, de achillespees van Luc Bomans, de enige echte BRAM SCHEPERS!!!
Dit is de volledige ranking van de pop poll 2013 met het aantal stemmen achter hun naam (dit zijn de stemmen van het Forum en van de Thuisfansite bij elkaar opgeteld)

1. BRAM (1.439 stemmen)
2. FRANK (653 stemmen)
3. JENS (578 stemmen)
4. FEMKE (571 stemmen)
5. NANCY (448 stemmen)
6. WALDEK (370 stemmen)
7. TIM (307 stemmen)
8. MARIANNE (210 stemmen)
9. SIMONNE (176 stemmen)
10. PETER (144 stemmen)
Proficiat aan de winnaar Bram en jullie heel erg bedankt voor het stemmen! Graag tot een volgende editie!