Bram is weer Thuis

De THUIS-kijkers hebben er lang op moeten wachten, maar op maandag 28 januari 2013 is het eindelijk zo ver. Dan komt Bram, het populaire personage van Bert Verbeke, eindelijk weer thuis. Na een gesprek met Franky staat hij plots in de Frens, gepakt en gezakt met goede intenties. De vraag is of iedereen even blij zal zijn met zijn terugkeer …

BramNa een turbulente relatie met Jana (Joy Anna Thielemans) en problemen met Tibo (Maxime De Winne) en Franky (Jef Hoogmartens) nam Bram (Bert Verbeke) op 26 oktober 2012 een moeilijke beslissing. Hij verkocht zijn aandelen in Sanitechniek en verdween met de noorderzon, zonder afscheid te nemen van zijn beste vriend Franky. Alleen Simonne (Marleen Merckx) kreeg nog een bezoekje van Bram. Bram dacht dat het voor iedereen die hij hier liefhad beter was dat hij voorgoed uit hun leven zou verdwijnen. Niemand zou ooit nog iets van hem horen.

Maar enkele maanden later ontdekt Jana tot haar grote ontzetting dat ze zwanger is van Bram. Zodra Franky dat te weten komt, wil hij Bram inlichten. Zowel Jana als Tibo vinden dat geen goed idee en geloven dat ze beter af zijn zonder Bram. Maar Franky kan dat zijn beste vriend niet aandoen en probeert Bram op te sporen.

Op vrijdag 25 januari 2013 slaagt Franky erin om contact te maken met Bram. Franky valt meteen met de deur in huis en vertelt dat Jana zwanger is van hem. Niet veel later, op maandag 28 januari 2013, daagt Bram plots op in de Frens, vastberaden om zijn leven hier weer op te pakken en er deze keer geen boeltje meer van te maken. Maar wil Jana hem nog terug, of kiest ze voor Lowie? En hoe zal Tibo reageren wanneer hij ontdekt dat Franky achter zijn rug Bram heeft ingelicht?

 

Uitgebreid discussiëren over dit onderwerp kan op het forum.

Afbeelding © VRT